ΕΚΕΣ LOGO
ΕΚΕΣ - DOG IN THE CITY PROJECT

Προβληματική συμπεριφορά σε ένα σκύλο, δεν έχουμε ξαφνικά! Ξαφνικά μπορούμε να έχουμε με κάποιο σόκ, ίσως με κάποιους κρότους - κροτίδες (βλέπε Πάσχα) και ο σκύλος να γίνει φοβικός.

Επίσης απο απώλεια κάποιου προσώπου, ή αρρώστια ως ενήλικος, ακόμα και κάποιος χωρισμός και ο τσακωμός που βγαίνει ξαφνικά, μεταδίδεται στον σκύλο.

 

Διαφορετικά η προβληματική συμπεριφορά χτίζεται μέρα με την μέρα. Σκυλιά που έχουν προβληματικές συμπεριφορές συμβαίνει απο τους εξής λόγους:

 

  1. Κακοποίηση (ξύλο για τιμωρία, στέρηση τροφής) απο κουτάβια
  2. Καλομαθημένα. Του κάνουμε όλα τα κέφια.
  3. Απόλυτη ελευθερία. Κάνει ότι θέλει.

 

Είναι ακριβώς όπως και ένα παιδί. Γιαυτό και λένε "το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις".

 

Αν λοιπόν έχουμε προβληματικές συμπεριφορές όπως να λερώνουν μέσα στο σπίτι, να γίνονται επιθετικά, να δαγκώνουν εμάς ή τρίτους, καταλαμβάνουν ολο το σπίτι και δεν μας αφήνουν σε ησυχία, γαυγίζουν, φωνάζουν, κάνουν ζημιές, τότε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας και χωρίς καμία χρήση βίας και με αναζήτηση των αιτιών αυτής της συμπεριφοράς του σκύλου, ταυτόχρονα με ειδική εκπαίδευση σκύλου και ιδιοκτήτη, επέρχεται η διόρθωση συμπεριφοράς.

 

Πάντα βέβαια κατόπιν ειδικής συντεύξεως και στην συνέχεια ενημέρωση για την επιτυχία του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης Διόρθωση Συμπεριφοράς στον  δικό σας σκύλο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα ή μέσω φόρμας email,  στην σελίδα επικοινωνίας.

Παρακολουθείστε τον Θοδωρή Τριάντη να μιλάει για την προβληματική συμπεριφόρα και πώς μπορεί κανείς να την αντιμετωπίσει - διορθώσει μέσα απο τα προγράμματα του Ε.Κ.Ε.Σ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 19, ΑΛΙΜΟΣ

DOG IN THE CITY LOGO

Τηλ. 210-9844772

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ®

ΛΕΩΦ. ΑΛΙΜΟΥ 19

ΤΚ. 174-55, ΑΛΙΜΟΣ

follow EKES @ social media

......................................................

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Copyright © 2018 DOG IN THE CITY - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ® All Rights Reserved  |  Οροι Χρήσης

Τηλ. 210-9844772

info@doginthecity.gr